Chevrolet Corvette 6.2 V8 430pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet corvette 6.2 v8 430pk

Stage 1 Chevrolet Corvette 6.2 V8 430pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 430pk 450pk +4.7%
Koppel 575nm 600nm +4.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na075150225300375450

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft tuning Chevrolet Corvette 6.2 V8 430pk?

Het standaard programma in de Chevrolet Corvette 6.2 V8 430pk ecu van uw Chevrolet Corvette is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Chevrolet Corvette 6.2 V8 430pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Door het chippen van uw Chevrolet kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Chevrolet Corvette 6.2 V8 430pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning Chevrolet Corvette 6.2 V8 430pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Chevrolet Corvette 6.2 V8 430pk chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Chevrolet Corvette 6.2 V8 430pk
 • Meer plezier ​
 • Sportiever geluid
 • Meer vermogen

Hoe gaat dat precies, remappen van een Chevrolet Corvette 6.2 V8 430pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Chevrolet Corvette 6.2 V8 430pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Chevrolet Corvette 6.2 V8 430pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Chevrolet Corvette 6.2 V8 430pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Chevrolet Corvette 6.2 V8 430pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Chevrolet Corvette 6.2 V8 430pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Chevrolet Corvette 6.2 V8 430pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Een back-up van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Ontdek wat auto tuning voor uw Chevrolet Corvette 6.2 V8 430pk auto kan doen:

Verschillende vormen Chevrolet Corvette 6.2 V8 430pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Chevrolet Corvette 6.2 V8 430pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Chevrolet Corvette 6.2 V8 430pk is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Chevrolet Corvette 6.2 V8 430pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Chevrolet Corvette 6.2 V8 430pk met meer performance, zonder dat je Chevrolet Corvette 6.2 V8 430pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Chevrolet Corvette 6.2 V8 430pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Chevrolet Corvette 6.2 V8 430pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Chevrolet Corvette 6.2 V8 430pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Corvette 6.2 V8 430pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Diepgaande kennis over Chevrolet Corvette 6.2 V8 430pk ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet Corvette 6.2 V8 430pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Saab ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chevrolet auto, zonder dat hierbij aanpassingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.