Chevrolet Cobalt SS 2.4 173pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet cobalt ss 2.4 173pk

Stage 1 Chevrolet Cobalt SS 2.4 173pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 173pk 190pk +9.8%
Koppel 221nm 240nm +8.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Chevrolet Cobalt vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Chevrolet auto chiptuning.

Door het chiptunen van uw Chevrolet auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Chevrolet Cobalt SS 2.4 173pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenChevrolet Cobalt SS 2.4 173pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Chevrolet Cobalt SS 2.4 173pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Chevrolet Cobalt SS 2.4 173pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Chevrolet Cobalt SS 2.4 173pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Chevrolet Cobalt SS 2.4 173pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van beste chiptuning software
 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor u Chevrolet Cobalt SS 2.4 173pk kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Chevrolet auto

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Chevrolet Cobalt SS 2.4 173pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Chevrolet Cobalt SS 2.4 173pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Cobalt SS 2.4 173pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Chevrolet Cobalt SS 2.4 173pk. Met deze methode hoef je zelfs de Chevrolet Cobalt SS 2.4 173pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Chevrolet Cobalt SS 2.4 173pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Chevrolet Cobalt SS 2.4 173pk!

Stage 2 Chevrolet Cobalt SS 2.4 173pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Chevrolet Cobalt SS 2.4 173pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Chevrolet Cobalt SS 2.4 173pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Chevrolet Cobalt SS 2.4 173pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Chevrolet Cobalt SS 2.4 173pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Chevrolet Cobalt SS 2.4 173pk ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chevrolet auto, zonder dat hierbij veranderingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chevrolet auto doen.