Chevrolet Cobalt 2.2 155pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet cobalt 2.2 155pk

Stage 1 Chevrolet Cobalt 2.2 155pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 155pk 170pk +9.7%
Koppel 203nm 225nm +10.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In enkele uren kan je Chevrolet Cobalt 2.2 155pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Chevrolet Cobalt tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Chevrolet Cobalt 2.2 155pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen Chevrolet Cobalt 2.2 155pk chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​​
 • Mooier geluid
 • Sneller optrekken

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Chevrolet Cobalt 2.2 155pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Chevrolet Cobalt 2.2 155pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Chevrolet Cobalt 2.2 155pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Chevrolet Cobalt 2.2 155pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Chevrolet Cobalt 2.2 155pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Chevrolet Cobalt 2.2 155pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Chevrolet Cobalt 2.2 155pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Chevrolet auto
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Chevrolet Cobalt 2.2 155pk wordt!
 • Goede Chevrolet Cobalttuning bestanden in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat auto laten chippen voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Chevrolet Cobalt 2.2 155pk motor tuning:

Voor het Chevrolet Cobalt 2.2 155pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Chevrolet Cobalt 2.2 155pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Chevrolet Cobalt 2.2 155pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Chevrolet Cobalt 2.2 155pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Chevrolet Cobalt 2.2 155pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier moet je zelfs de Chevrolet Cobalt 2.2 155pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Chevrolet Cobalt 2.2 155pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Chevrolet Cobalt 2.2 155pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Chevrolet Cobalt 2.2 155pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Chevrolet Cobalt 2.2 155pk chiptuning. Je Chevrolet Cobalt 2.2 155pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Chevrolet Cobalt 2.2 155pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Chevrolet Cobalt 2.2 155pk.

Specialistische Chevrolet Cobalt 2.2 155pk ECU programmatuur notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Chevrolet Cobalt 2.2 155pk auto.

Zo doen wij naast chiptuning Chevrolet Cobalt 2.2 155pk ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Saab tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chevrolet auto, zonder dat hierbij veranderingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.