Chevrolet Cobalt 2.0i 145pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Chevrolet Cobalt 2.0i 145pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 145pk 160pk +10.3%
Koppel 210nm 230nm +9.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

In enkele uren kan je Chevrolet Cobalt 2.0i 145pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Chevrolet Cobalt 2.0i 145pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Chevrolet Cobalt tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Sportiever geluid uit uw Chevrolet
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sportiever karakter

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Chevrolet Cobalt 2.0i 145pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Chevrolet Cobalt 2.0i 145pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Chevrolet Cobalt 2.0i 145pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Chevrolet Cobalt 2.0i 145pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Chevrolet Cobalt 2.0i 145pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Chevrolet Cobalt 2.0i 145pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Chevrolet Cobalt 2.0i 145pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Gebruik van goede tuning software
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Ontdek wat auto tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Chevrolet Cobalt 2.0i 145pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Chevrolet Cobalt 2.0i 145pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Chevrolet Cobalt 2.0i 145pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Chevrolet Cobalt 2.0i 145pk.

Daardoor is dit een goedkope Chevrolet Cobalt 2.0i 145pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Met deze manier moet je zelfs de Chevrolet Cobalt 2.0i 145pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Chevrolet Cobalt 2.0i 145pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Chevrolet Cobalt 2.0i 145pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Chevrolet Cobalt 2.0i 145pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Chevrolet Cobalt 2.0i 145pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Cobalt 2.0i 145pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Chevrolet Cobalt 2.0i 145pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Chevrolet Cobalt 2.0i 145pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Chevrolet Cobalt 2.0i 145pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Chevrolet Cobalt 2.0i 145pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet Cobalt 2.0i 145pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Mercedes-Benz bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Chevrolet dus even kwijt.