Chevrolet Captiva 2.4i 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet captiva 2.4i 136pk

Stage 1 Chevrolet Captiva 2.4i 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 146pk +7.4%
Koppel 220nm 240nm +9.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning Chevrolet Captiva 2.4i 136pk?

Het standaard programma in de motor computer van uw Chevrolet Captiva 2.4i 136pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Chevrolet Captiva 2.4i 136pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Chevrolet Captiva 2.4i 136pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Chevrolet Captiva 2.4i 136pk veel lekkerder gaat door chip tuning Chevrolet Captiva 2.4i 136pk. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen Chevrolet Captiva 2.4i 136pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw Chevrolet Captiva 2.4i 136pk​
 • Harder geluid uit uw Chevrolet
 • Meer performance
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippenChevrolet Captiva 2.4i 136pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Chevrolet Captiva 2.4i 136pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Chevrolet Captiva 2.4i 136pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Chevrolet Captiva 2.4i 136pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Chevrolet Captiva 2.4i 136pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Chevrolet Captiva 2.4i 136pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Chevrolet Captiva 2.4i 136pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Chevrolet Captiva 2.4i 136pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van goede Chevrolet Captiva 2.4i 136pk chiptuning bestanden
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Chevrolet Captiva 2.4i 136pk kan worden!
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Chevrolet Captiva 2.4i 136pk kan worden!

Verschillende vormen Chevrolet Captiva 2.4i 136pk motor tuning:

Voor het Chevrolet Captiva 2.4i 136pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Chevrolet Captiva 2.4i 136pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Captiva 2.4i 136pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Chevrolet Captiva 2.4i 136pk met meer kracht, zonder dat je Chevrolet Captiva 2.4i 136pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Captiva 2.4i 136pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Chevrolet Captiva 2.4i 136pk chiptuning. Hierbij pas je de Chevrolet Captiva 2.4i 136pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Chevrolet Captiva 2.4i 136pk haalt.

Voor wie alles uit hun Chevrolet Captiva 2.4i 136pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over Chevrolet Captiva 2.4i 136pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Chevrolet Captiva 2.4i 136pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Chevrolet Captiva 2.4i 136pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Chevrolet auto.

Daarom is je Chevrolet al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chevrolet auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.