Chevrolet Caprice 3.6 V6 301pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet caprice 3.6 v6 301pk

Stage 1 Chevrolet Caprice 3.6 V6 301pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 301pk 320pk +6.3%
Koppel 359nm 390nm +8.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Chevrolet Caprice 3.6 V6 301pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Chevrolet Caprice 3.6 V6 301pk zult u merken dat uw Chevrolet Caprice 3.6 V6 301pk veel lekkerder rijdt door tuning Chevrolet Caprice 3.6 V6 301pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Chevrolet Caprice 3.6 V6 301pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Harder geluid
 • Comfortabeler rijden​​
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Chevrolet Caprice 3.6 V6 301pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Chevrolet Caprice 3.6 V6 301pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Chevrolet Caprice 3.6 V6 301pk.

De chiptuning Chevrolet Caprice 3.6 V6 301pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Chevrolet Caprice 3.6 V6 301pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • De beste Chevrolet Capricetuning software in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet Caprice 3.6 V6 301pk kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Chevrolet Caprice 3.6 V6 301pk wordt!

Verschillende vormen Chevrolet Caprice 3.6 V6 301pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Chevrolet Caprice 3.6 V6 301pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Chevrolet Caprice 3.6 V6 301pk is een veelvoorkomende manier om je auto te tunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Chevrolet Caprice 3.6 V6 301pk.

Hierdoor is dit een voordelige Chevrolet Caprice 3.6 V6 301pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Caprice 3.6 V6 301pk

Met deze naam weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Chevrolet Caprice 3.6 V6 301pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Chevrolet Caprice 3.6 V6 301pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Chevrolet Caprice 3.6 V6 301pk ECU software inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Chevrolet Caprice 3.6 V6 301pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Chevrolet Caprice 3.6 V6 301pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet Caprice 3.6 V6 301pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Mercury externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chevrolet zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chevrolet auto doen.