Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet aveo / sonic 1.3 vcdi 95pk

Stage 1 Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 115pk +21.1%
Koppel 190nm 240nm +26.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 95pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Chevrolet Aveo / Sonic vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Chevrolet auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Chevrolet Aveo / Sonic kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de tuning Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 95pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 95pk
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Meer performance uit uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage one tuning Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 95pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 95pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 95pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 95pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 95pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 95pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Ontdek wat het chippen voor u Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 95pk kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 95pk

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 95pk motor tuning:

Voor het Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 95pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 95pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 95pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 95pk.

Daardoor is dit een goedkope Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 95pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 95pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 95pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 95pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 95pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 95pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 95pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 95pk. Hierbij pas je de Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 95pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 95pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 95pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 95pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chevrolet doen.