Buick Park Avenue 3.8 V6 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Buick park avenue 3.8 v6 240pk

Stage 1 Buick Park Avenue 3.8 V6 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 270pk +12.5%
Koppel 380nm 420nm +10.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Buick Park Avenue een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning Buick Park Avenue 3.8 V6 240pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Buick Park Avenue 3.8 V6 240pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Buick Park Avenue 3.8 V6 240pk chiptuning:​​

 • Beter geluid uit uw Buick
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Buick Park Avenue 3.8 V6 240pk

Hoe werkt het?​

Voor stage één chiptuning Buick Park Avenue 3.8 V6 240pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Buick Park Avenue 3.8 V6 240pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Buick Park Avenue 3.8 V6 240pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Buick Park Avenue 3.8 V6 240pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Buick Park Avenue 3.8 V6 240pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Buick Park Avenue 3.8 V6 240pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Buick Park Avenue 3.8 V6 240pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Buick Park Avenue 3.8 V6 240pk
 • De beste Buick Park Avenuetuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Ontdek wat chip tuning voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Buick Park Avenue 3.8 V6 240pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Buick Park Avenue 3.8 V6 240pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Buick Park Avenue 3.8 V6 240pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Buick Park Avenue 3.8 V6 240pk aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Buick Park Avenue 3.8 V6 240pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Buick Park Avenue 3.8 V6 240pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Buick Park Avenue 3.8 V6 240pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Buick Park Avenue 3.8 V6 240pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Buick Park Avenue 3.8 V6 240pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Buick Park Avenue 3.8 V6 240pk ook verschillende andere software modificaties voor Buick Park Avenue 3.8 V6 240pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren Mercedes-Benz
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Buick al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Buick zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Buick doen.