Buick Lacrosse 3.6 V6 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Buick lacrosse 3.6 v6 240pk

Stage 1 Buick Lacrosse 3.6 V6 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 262pk +9.2%
Koppel 311nm 339nm +9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning Buick Lacrosse 3.6 V6 240pk?

De ecu software van uw Buick Lacrosse is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Buick Lacrosse 3.6 V6 240pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning Buick Lacrosse 3.6 V6 240pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Buick Lacrosse 3.6 V6 240pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Mooier geluid
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier ​
 • Meer vermogen

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Buick Lacrosse 3.6 V6 240pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Buick Lacrosse 3.6 V6 240pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Buick Lacrosse 3.6 V6 240pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Buick Lacrosse 3.6 V6 240pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Buick Lacrosse 3.6 V6 240pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Buick Lacrosse 3.6 V6 240pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Buick auto
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Gebruik van goede chiptuning software

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Buick Lacrosse 3.6 V6 240pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Buick Lacrosse 3.6 V6 240pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Buick Lacrosse 3.6 V6 240pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Buick Lacrosse 3.6 V6 240pk aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Buick Lacrosse 3.6 V6 240pk ECU niet te ontmantelen.

Je Buick Lacrosse 3.6 V6 240pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Buick Lacrosse 3.6 V6 240pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze vorm van Buick Lacrosse 3.6 V6 240pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Buick Lacrosse 3.6 V6 240pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Buick Lacrosse 3.6 V6 240pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Buick Lacrosse 3.6 V6 240pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Buick Lacrosse 3.6 V6 240pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Buick Lacrosse 3.6 V6 240pk ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Buick Lacrosse 3.6 V6 240pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Buick chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Buick al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Buick zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Buick doen.