Buick Lacrosse 2.4i – 182pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Buick Lacrosse 2.4i – 182pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 182pk 195pk +7.1%
Koppel 233nm 250nm +7.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Buick Lacrosse 2.4i – 182pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Buick chiptuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Buick Lacrosse chip tunen. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Buick Lacrosse 2.4i – 182pk:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Buick Lacrosse 2.4i – 182pk
 • Meer koppel uit uw Buick
 • Aangenaam rijden​​
 • Harder geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 tunen Buick Lacrosse 2.4i – 182pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Buick Lacrosse 2.4i – 182pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Buick Lacrosse 2.4i – 182pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Buick Lacrosse 2.4i – 182pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Buick Lacrosse 2.4i – 182pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Buick Lacrosse 2.4i – 182pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Buick auto
 • Gebruik van goede Buick Lacrosse 2.4i – 182pk chiptuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Buick Lacrosse 2.4i – 182pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Buick Lacrosse 2.4i – 182pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Buick Lacrosse 2.4i – 182pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode moet je zelfs de Buick Lacrosse 2.4i – 182pk ECU niet te ontmantelen.

Je Buick Lacrosse 2.4i – 182pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Buick Lacrosse 2.4i – 182pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze methode van Buick Lacrosse 2.4i – 182pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Buick Lacrosse 2.4i – 182pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Buick Lacrosse 2.4i – 182pk chiptuning. Hierbij pas je de Buick Lacrosse 2.4i – 182pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Buick Lacrosse 2.4i – 182pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Buick Lacrosse 2.4i – 182pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Buick Lacrosse 2.4i – 182pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Buick Lacrosse 2.4i – 182pk.

Zo doen wij naast Buick Lacrosse 2.4i – 182pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Buick Lacrosse 2.4i – 182pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Buick chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Buick auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Buick zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Buick doen.