Buick Lacrosse 1.5 Turbo 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Buick lacrosse 1.5 turbo 170pk

Stage 1 Buick Lacrosse 1.5 Turbo 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 195pk +14.7%
Koppel 252nm 300nm +19%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Buick Lacrosse chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Buick Lacrosse veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Buick Lacrosse 1.5 Turbo 170pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer vermogen uit uw Buick
 • Aangenaam rijden​​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Buick Lacrosse 1.5 Turbo 170pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Buick Lacrosse 1.5 Turbo 170pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Buick Lacrosse 1.5 Turbo 170pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Buick Lacrosse 1.5 Turbo 170pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Buick Lacrosse 1.5 Turbo 170pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Buick Lacrosse 1.5 Turbo 170pk.

Veilige auto tuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Goede Buick Lacrossetuning files in gebruik

Ontdek wat auto tuning voor u Buick Lacrosse 1.5 Turbo 170pk kan doen:

Methodes voor Buick Lacrosse 1.5 Turbo 170pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Buick Lacrosse 1.5 Turbo 170pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Buick Lacrosse 1.5 Turbo 170pk is een populaire manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Buick Lacrosse 1.5 Turbo 170pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier hoef je zelfs de Buick Lacrosse 1.5 Turbo 170pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Buick Lacrosse 1.5 Turbo 170pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 Buick Lacrosse 1.5 Turbo 170pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Buick Lacrosse 1.5 Turbo 170pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Buick Lacrosse 1.5 Turbo 170pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Buick Lacrosse 1.5 Turbo 170pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Buick Lacrosse 1.5 Turbo 170pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast chiptuning Buick Lacrosse 1.5 Turbo 170pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Buick Lacrosse 1.5 Turbo 170pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Buick chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Buick auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.