Buick Encore 1.7 CDTi 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Buick encore 1.7 cdti 130pk

Stage 1 Buick Encore 1.7 CDTi 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 160pk +23.1%
Koppel 300nm 350nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Buick Encore 1.7 CDTi 130pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Buick Encore 1.7 CDTi 130pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chip tuning Buick Encore 1.7 CDTi 130pk. Je Buick Encore zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sneller optrekken
 • Meer plezier ​
 • Minder brandstof gebruik
 • Beter geluid

Hoe gaat dat precies, remappenBuick Encore 1.7 CDTi 130pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Buick Encore 1.7 CDTi 130pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Buick Encore 1.7 CDTi 130pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Buick Encore 1.7 CDTi 130pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Buick Encore 1.7 CDTi 130pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Buick Encore 1.7 CDTi 130pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Buick Encore 1.7 CDTi 130pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Buick Encore 1.7 CDTi 130pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Buick Encore 1.7 CDTi 130pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Buick Encore 1.7 CDTi 130pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Buick Encore 1.7 CDTi 130pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Chiptuning Buick Encore 1.7 CDTi 130pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Buick Encore 1.7 CDTi 130pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Buick Encore 1.7 CDTi 130pk chiptuning. Je Buick Encore 1.7 CDTi 130pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Specialistische Buick Encore 1.7 CDTi 130pk ECU programmatuur inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Buick Encore 1.7 CDTi 130pk auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Buick Encore 1.7 CDTi 130pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Buick Encore 1.7 CDTi 130pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

McLaren motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.