Buick Encore 1.4 Turbo 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Buick encore 1.4 turbo 140pk

Stage 1 Buick Encore 1.4 Turbo 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 160pk +14.3%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Buick Encore 1.4 Turbo 140pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Buick Encore 1.4 Turbo 140pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Buick Encore vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Buick auto motor tuning.

In enkele uren kan je Buick Encore door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Buick Encore 1.4 Turbo 140pk gaat u merken dat uw Buick Encore veel soepelder rijdt door Buick Encore chip tunen. Je Buick Encore 1.4 Turbo 140pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Buick Encore 1.4 Turbo 140pk

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Buick Encore 1.4 Turbo 140pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Buick Encore 1.4 Turbo 140pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Buick Encore 1.4 Turbo 140pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Buick Encore 1.4 Turbo 140pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Buick Encore 1.4 Turbo 140pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Buick Encore 1.4 Turbo 140pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Buick Encore 1.4 Turbo 140pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Buick Encore 1.4 Turbo 140pk
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor u Buick Encore 1.4 Turbo 140pk kan doen:
 • De beste Buick Encoretuning software in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Buick Encore 1.4 Turbo 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Buick Encore 1.4 Turbo 140pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Buick Encore 1.4 Turbo 140pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Buick Encore 1.4 Turbo 140pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Buick Encore 1.4 Turbo 140pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Buick Encore 1.4 Turbo 140pk

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Buick Encore 1.4 Turbo 140pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Buick Encore 1.4 Turbo 140pk chiptuning genoemd. Je Buick Encore 1.4 Turbo 140pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning GMC
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Buick auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Buick en bent u uw Buick auto dus even kwijt.