Alpina B7 B7 Bi-Turbo 540pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Alpina B7 B7 Bi-Turbo 540pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 540pk 575pk +6.5%
Koppel 730nm 800nm +9.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Alpina B7 vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Alpina auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Alpina B7 kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

tuning Alpina B7 B7 Bi-Turbo 540pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Alpina B7 B7 Bi-Turbo 540pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Sportiever karakter

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chippen Alpina B7 B7 Bi-Turbo 540pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Alpina B7 B7 Bi-Turbo 540pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Alpina B7 B7 Bi-Turbo 540pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Alpina B7 B7 Bi-Turbo 540pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Alpina B7 B7 Bi-Turbo 540pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Ontdek wat het chippen voor uw Alpina B7 B7 Bi-Turbo 540pk kan doen:
 • Goede Alpina B7chiptuning software in gebruik
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Alpina B7 B7 Bi-Turbo 540pk kan doen:

Methodes voor Alpina B7 B7 Bi-Turbo 540pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Alpina B7 B7 Bi-Turbo 540pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Alpina B7 B7 Bi-Turbo 540pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Alpina B7 B7 Bi-Turbo 540pk.

Hierdoor is dit een voordelige Alpina B7 B7 Bi-Turbo 540pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode moet je zelfs de Alpina B7 B7 Bi-Turbo 540pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Alpina B7 B7 Bi-Turbo 540pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Alpina B7 B7 Bi-Turbo 540pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Alpina B7 B7 Bi-Turbo 540pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Alpina B7 B7 Bi-Turbo 540pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Alpina B7 B7 Bi-Turbo 540pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Alpina B7 B7 Bi-Turbo 540pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Alpina B7 B7 Bi-Turbo 540pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Alpina baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Alpina doen.