Alpina B4 B4 Bi-Turbo 440pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alpina b4 b4 bi-turbo 440pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Alpina B4 is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw Alpina B4 B4 Bi-Turbo 440pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Alpina B4 B4 Bi-Turbo 440pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de tuning Alpina B4 B4 Bi-Turbo 440pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Alpina B4 B4 Bi-Turbo 440pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Alpina B4 B4 Bi-Turbo 440pk:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer performance uit uw Alpina
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Mooier geluid

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Alpina B4 B4 Bi-Turbo 440pk?​

Bij stage 1 tuning Alpina B4 B4 Bi-Turbo 440pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Alpina B4 B4 Bi-Turbo 440pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Alpina B4 B4 Bi-Turbo 440pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Alpina B4 B4 Bi-Turbo 440pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Alpina B4 B4 Bi-Turbo 440pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Alpina B4 B4 Bi-Turbo 440pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Alpina B4 B4 Bi-Turbo 440pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Alpina B4 B4 Bi-Turbo 440pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Alpina B4 B4 Bi-Turbo 440pk.

Veilige chip tuning

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Alpina B4 B4 Bi-Turbo 440pk wordt!
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van de beste Alpina B4 B4 Bi-Turbo 440pk tuning bestanden
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Alpina B4 B4 Bi-Turbo 440pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Alpina B4 B4 Bi-Turbo 440pk OBD chiptuning

OBD tuning Alpina B4 B4 Bi-Turbo 440pk is een veelvoorkomende methode om je Alpina B4 B4 Bi-Turbo 440pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Alpina B4 B4 Bi-Turbo 440pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Alpina B4 B4 Bi-Turbo 440pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Alpina B4 B4 Bi-Turbo 440pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Alpina B4 B4 Bi-Turbo 440pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Alpina B4 B4 Bi-Turbo 440pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Alpina B4 B4 Bi-Turbo 440pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde kennis over Alpina B4 B4 Bi-Turbo 440pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Alpina B4 B4 Bi-Turbo 440pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Alpina chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Alpina auto.

Daarom is je Alpina auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Alpina en bent u uw auto dus even kwijt.