Alpina D3 D3 Bi-Turbo 350pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Alpina D3 D3 Bi-Turbo 350pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 350pk 395pk +12.9%
Koppel 700nm 750nm +7.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Alpina D3 D3 Bi-Turbo 350pk chiptunen?

De ecu software van uw Alpina D3 is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Alpina D3 een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Alpina D3 heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Alpina D3 tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Sneller optrekken
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Alpina D3 D3 Bi-Turbo 350pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Alpina D3 D3 Bi-Turbo 350pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Alpina D3 D3 Bi-Turbo 350pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Alpina D3 D3 Bi-Turbo 350pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Alpina D3 D3 Bi-Turbo 350pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Alpina D3 D3 Bi-Turbo 350pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Alpina D3 D3 Bi-Turbo 350pk
 • Gebruik van goede Alpina D3 D3 Bi-Turbo 350pk tuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Alpina D3 D3 Bi-Turbo 350pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Alpina D3 D3 Bi-Turbo 350pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Alpina D3 D3 Bi-Turbo 350pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Alpina D3 D3 Bi-Turbo 350pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Alpina D3 D3 Bi-Turbo 350pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Alpina D3 D3 Bi-Turbo 350pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Alpina D3 D3 Bi-Turbo 350pk!

Stage 2 chiptuning Alpina D3 D3 Bi-Turbo 350pk

Met deze term weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Alpina D3 D3 Bi-Turbo 350pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Alpina D3 D3 Bi-Turbo 350pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Alpina D3 D3 Bi-Turbo 350pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Alpina D3 D3 Bi-Turbo 350pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Alpina D3 D3 Bi-Turbo 350pk ECU software inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Alpina D3 D3 Bi-Turbo 350pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Alpina D3 D3 Bi-Turbo 350pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Alpina chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Alpina auto.

Daarom is je Alpina auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.