Alpina XD3 3.0 Quad-Turbo 388pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alpina xd3 3.0 quad-turbo 388pk

Stage 1 Alpina XD3 3.0 Quad-Turbo 388pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 388pk 450pk +16%
Koppel 770nm 850nm +10.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na075150225300375450

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten chippen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Alpina kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Alpina XD3 3.0 Quad-Turbo 388pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Alpina XD3 3.0 Quad-Turbo 388pk:​​

 • Sportiever geluid
 • Sportiever karakter uit uw Alpina
 • Minder brandstof gebruik van uw Alpina XD3 3.0 Quad-Turbo 388pk
 • Aangenaam rijden​​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Alpina XD3 3.0 Quad-Turbo 388pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Alpina XD3 3.0 Quad-Turbo 388pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Alpina XD3 3.0 Quad-Turbo 388pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Alpina XD3 3.0 Quad-Turbo 388pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Alpina XD3 3.0 Quad-Turbo 388pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Alpina XD3 3.0 Quad-Turbo 388pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor u Alpina XD3 3.0 Quad-Turbo 388pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Alpina auto
 • De beste Alpina XD3tuning bestanden in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat auto chippen voor uw auto kan doen:

Methodes voor Alpina XD3 3.0 Quad-Turbo 388pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Alpina XD3 3.0 Quad-Turbo 388pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Alpina XD3 3.0 Quad-Turbo 388pk is een populaire manier om je auto te chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Alpina XD3 3.0 Quad-Turbo 388pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze vorm van Alpina XD3 3.0 Quad-Turbo 388pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Alpina XD3 3.0 Quad-Turbo 388pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Alpina XD3 3.0 Quad-Turbo 388pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Alpina XD3 3.0 Quad-Turbo 388pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Alpina XD3 3.0 Quad-Turbo 388pk ook diverse andere software modificaties voor Alpina XD3 3.0 Quad-Turbo 388pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Alpina chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Alpina .

Daarom is je Alpina al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Alpina auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Alpina doen.