Alpina D4 D4 Bi-Turbo 350pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alpina d4 d4 bi-turbo 350pk

Stage 1 Alpina D4 D4 Bi-Turbo 350pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 350pk 390pk +11.4%
Koppel 700nm 750nm +7.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Ontdek wat chiptuning voor uw Alpina D4 D4 Bi-Turbo 350pk auto kan doen:

De ecu software van uw Alpina D4 is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Alpina D4 D4 Bi-Turbo 350pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Alpina D4 tunen. Je Alpina D4 zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Sportiever karakter uit uw Alpina
 • Geluid klinkt beter uit uw Alpina
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één tunen Alpina D4 D4 Bi-Turbo 350pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Alpina D4 D4 Bi-Turbo 350pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Alpina D4 D4 Bi-Turbo 350pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Alpina D4 D4 Bi-Turbo 350pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Alpina D4 D4 Bi-Turbo 350pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Alpina D4 D4 Bi-Turbo 350pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Alpina D4 D4 Bi-Turbo 350pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Alpina auto
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Gebruik van goede chiptuning files

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Alpina D4 D4 Bi-Turbo 350pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Alpina D4 D4 Bi-Turbo 350pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Alpina D4 D4 Bi-Turbo 350pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Alpina D4 D4 Bi-Turbo 350pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Alpina D4 D4 Bi-Turbo 350pk. Via deze methode hoef je zelfs de Alpina D4 D4 Bi-Turbo 350pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Alpina D4 D4 Bi-Turbo 350pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Alpina D4 D4 Bi-Turbo 350pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Alpina D4 D4 Bi-Turbo 350pk genoemd. Je Alpina D4 D4 Bi-Turbo 350pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Alpina D4 D4 Bi-Turbo 350pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Alpina D4 D4 Bi-Turbo 350pk ook verscheidene andere software modificaties voor Alpina D4 D4 Bi-Turbo 350pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland Saturn
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Alpina baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Alpina auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Alpina auto en bent u uw Alpina auto dus even kwijt.