Alpina B5 4.4 V8 Bi-Turbo 621pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Alpina B5 4.4 V8 Bi-Turbo 621pk auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Alpina B5 is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

tuning Alpina B5 4.4 V8 Bi-Turbo 621pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Alpina B5 4.4 V8 Bi-Turbo 621pk:​​

 • Meer PK’s uit uw Alpina
 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Mooier geluid uit uw Alpina

Hoe gaat dat precies, chippen van een Alpina B5 4.4 V8 Bi-Turbo 621pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Alpina B5 4.4 V8 Bi-Turbo 621pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Alpina B5 4.4 V8 Bi-Turbo 621pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Alpina B5 4.4 V8 Bi-Turbo 621pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Alpina B5 4.4 V8 Bi-Turbo 621pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Gebruik van goede Alpina B5 4.4 V8 Bi-Turbo 621pk tuning bestanden
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Alpina B5 4.4 V8 Bi-Turbo 621pk kan worden!

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Alpina B5 4.4 V8 Bi-Turbo 621pk wordt!

Verschillende vormen Alpina B5 4.4 V8 Bi-Turbo 621pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Alpina B5 4.4 V8 Bi-Turbo 621pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Alpina B5 4.4 V8 Bi-Turbo 621pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Alpina B5 4.4 V8 Bi-Turbo 621pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Alpina B5 4.4 V8 Bi-Turbo 621pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Alpina B5 4.4 V8 Bi-Turbo 621pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Alpina B5 4.4 V8 Bi-Turbo 621pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Alpina B5 4.4 V8 Bi-Turbo 621pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Alpina B5 4.4 V8 Bi-Turbo 621pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Alpina B5 4.4 V8 Bi-Turbo 621pk. Je Alpina B5 4.4 V8 Bi-Turbo 621pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Diepgaande kennis over Alpina B5 4.4 V8 Bi-Turbo 621pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Alpina B5 4.4 V8 Bi-Turbo 621pk ook diverse andere software aanpassingen voor Alpina B5 4.4 V8 Bi-Turbo 621pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning Saab
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Alpina chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Alpina auto.

Daarom is je Alpina al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Alpina auto doen.