Alpina B4 B4 Bi-Turbo 410pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Alpina B4 B4 Bi-Turbo 410pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 410pk 450pk +9.8%
Koppel 600nm 680nm +13.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Launch control
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na075150225300375450

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Alpina B4 B4 Bi-Turbo 410pk een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Alpina B4 tunen. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer vermogen uit uw Alpina
 • Meer rijplezier ​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage one tuning Alpina B4 B4 Bi-Turbo 410pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Alpina B4 B4 Bi-Turbo 410pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Alpina B4 B4 Bi-Turbo 410pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Alpina B4 B4 Bi-Turbo 410pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Alpina B4 B4 Bi-Turbo 410pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Alpina B4 B4 Bi-Turbo 410pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Exclusief gebruik van de beste Alpina B4 B4 Bi-Turbo 410pk chiptuning software
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Ontdek wat chiptuning voor u Alpina B4 B4 Bi-Turbo 410pk kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Alpina B4 B4 Bi-Turbo 410pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Alpina B4 B4 Bi-Turbo 410pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Alpina B4 B4 Bi-Turbo 410pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Alpina B4 B4 Bi-Turbo 410pk.

Daardoor is dit een voordelige Alpina B4 B4 Bi-Turbo 410pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Met deze methode hoef je zelfs de Alpina B4 B4 Bi-Turbo 410pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Alpina B4 B4 Bi-Turbo 410pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Alpina B4 B4 Bi-Turbo 410pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Alpina B4 B4 Bi-Turbo 410pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Alpina B4 B4 Bi-Turbo 410pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Alpina B4 B4 Bi-Turbo 410pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde know-how over Alpina B4 B4 Bi-Turbo 410pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Alpina B4 B4 Bi-Turbo 410pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Hyundai ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Alpina chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Alpina .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Alpina auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Alpina doen.