Alpina B7 4.4 V8 Bi-Turbo 608pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Alpina B7 4.4 V8 Bi-Turbo 608pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 608pk 680pk +11.8%
Koppel 800nm 850nm +6.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Ontdek wat chiptuning voor uw Alpina B7 4.4 V8 Bi-Turbo 608pk kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Alpina B7 4.4 V8 Bi-Turbo 608pk. Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Alpina B7 4.4 V8 Bi-Turbo 608pk:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt beter
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Alpina B7 4.4 V8 Bi-Turbo 608pk

Hoe gaat dat precies, chippen van een Alpina B7 4.4 V8 Bi-Turbo 608pk?​

Bij stage 1 tunen Alpina B7 4.4 V8 Bi-Turbo 608pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Alpina B7 4.4 V8 Bi-Turbo 608pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Alpina B7 4.4 V8 Bi-Turbo 608pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Alpina B7 4.4 V8 Bi-Turbo 608pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Alpina B7 4.4 V8 Bi-Turbo 608pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Alpina auto
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Alpina B7 4.4 V8 Bi-Turbo 608pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Alpina B7 4.4 V8 Bi-Turbo 608pk is een veelvoorkomende manier om je Alpina B7 4.4 V8 Bi-Turbo 608pk te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Alpina B7 4.4 V8 Bi-Turbo 608pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Alpina B7 4.4 V8 Bi-Turbo 608pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Alpina B7 4.4 V8 Bi-Turbo 608pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Alpina B7 4.4 V8 Bi-Turbo 608pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Alpina B7 4.4 V8 Bi-Turbo 608pk chiptuning genoemd. Je Alpina B7 4.4 V8 Bi-Turbo 608pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Alpina B7 4.4 V8 Bi-Turbo 608pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Alpina B7 4.4 V8 Bi-Turbo 608pk ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Maserati ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Alpina , zonder dat hierbij aanpassingen Alpina baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Alpina auto en bent u uw Alpina auto dus even kwijt.