Alpina B3 Bi-Turbo 410pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Alpina B3 Bi-Turbo 410pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 410pk 450pk +9.8%
Koppel 600nm 680nm +13.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Launch control
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na075150225300375450

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw Alpina B3 Bi-Turbo 410pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Alpina B3 Bi-Turbo 410pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Alpina B3 Bi-Turbo 410pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Alpina B3 Bi-Turbo 410pk zult u merken dat uw Alpina B3 veel lekkerder gaat door Alpina B3 tunen. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt beter
 • Comfortabeler rijden​ met uw Alpina B3 Bi-Turbo 410pk​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Alpina B3 Bi-Turbo 410pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Alpina B3 Bi-Turbo 410pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Alpina B3 Bi-Turbo 410pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Alpina B3 Bi-Turbo 410pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Alpina B3 Bi-Turbo 410pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Alpina B3 Bi-Turbo 410pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Alpina B3 Bi-Turbo 410pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Alpina B3 Bi-Turbo 410pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Alpina B3 Bi-Turbo 410pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Alpina B3 Bi-Turbo 410pk kan worden!
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede Alpina B3tuning files in gebruik

Ontdek wat auto chip tunen voor u Alpina B3 Bi-Turbo 410pk kan doen:

Verschillende vormen Alpina B3 Bi-Turbo 410pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Alpina B3 Bi-Turbo 410pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Alpina B3 Bi-Turbo 410pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Alpina B3 Bi-Turbo 410pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Alpina B3 Bi-Turbo 410pk aanpassen. Zonder de Alpina B3 Bi-Turbo 410pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Alpina B3 Bi-Turbo 410pk

De naam zegt het al. Bij deze methode van Alpina B3 Bi-Turbo 410pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Alpina B3 Bi-Turbo 410pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Alpina B3 Bi-Turbo 410pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Alpina B3 Bi-Turbo 410pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Alpina B3 Bi-Turbo 410pk ook verscheidene andere software modificaties voor Alpina B3 Bi-Turbo 410pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren Saturn
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Alpina auto en bent u uw auto dus even kwijt.