Alfa Romeo MiTo 0.9 Twinair 85pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Alfa Romeo MiTo 0.9 Twinair 85pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 85pk 95pk +11.8%
Koppel 145nm 190nm +31%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Alfa Romeo MiTo 0.9 Twinair 85pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Alfa Romeo MiTo 0.9 Twinair 85pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Alfa Romeo MiTo 0.9 Twinair 85pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Alfa Romeo auto tuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Alfa Romeo MiTo 0.9 Twinair 85pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Alfa Romeo MiTo chip tunen. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw Alfa Romeo MiTo 0.9 Twinair 85pk​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt mooier uit uw Alfa Romeo

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Alfa Romeo MiTo 0.9 Twinair 85pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Alfa Romeo MiTo 0.9 Twinair 85pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Alfa Romeo MiTo 0.9 Twinair 85pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Alfa Romeo MiTo 0.9 Twinair 85pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Alfa Romeo MiTo 0.9 Twinair 85pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zonder uw Alfa Romeo MiTo 0.9 Twinair 85pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je Alfa Romeo MiTo 0.9 Twinair 85pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Alfa Romeo MiTo 0.9 Twinair 85pk
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van de beste Alfa Romeo MiTo 0.9 Twinair 85pk chiptuning software

Ontdek wat auto chippen voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Alfa Romeo MiTo 0.9 Twinair 85pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Alfa Romeo MiTo 0.9 Twinair 85pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Alfa Romeo MiTo 0.9 Twinair 85pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Met deze manier moet je zelfs de Alfa Romeo MiTo 0.9 Twinair 85pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Alfa Romeo MiTo 0.9 Twinair 85pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Alfa Romeo MiTo 0.9 Twinair 85pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Alfa Romeo MiTo 0.9 Twinair 85pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Alfa Romeo MiTo 0.9 Twinair 85pk chiptuning genoemd. Je Alfa Romeo MiTo 0.9 Twinair 85pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Alfa Romeo MiTo 0.9 Twinair 85pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Alfa Romeo MiTo 0.9 Twinair 85pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Alfa Romeo MiTo 0.9 Twinair 85pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Alfa Romeo MiTo 0.9 Twinair 85pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Dodge ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Alfa Romeo zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.