Alfa Romeo MiTo GTA 235 Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Alfa Romeo MiTo GTA 235 Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 235pk 265pk +12.8%
Koppel 340nm 380nm +11.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Alfa Romeo MiTo GTA 235 chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

In een paar uur kan je Alfa Romeo MiTo GTA 235 door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Alfa Romeo MiTo heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chiptuning Alfa Romeo MiTo GTA 235. Je Alfa Romeo MiTo zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Geluid klinkt mooier
 • Comfortabeler rijden​​
 • Sportiever karakter uit uw Alfa Romeo

Hoe gaat dat precies, chippen van een Alfa Romeo MiTo GTA 235?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Alfa Romeo MiTo GTA 235 chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Alfa Romeo MiTo GTA 235.

De chiptuning Alfa Romeo MiTo GTA 235 engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Alfa Romeo MiTo GTA 235. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Alfa Romeo MiTo GTA 235 waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Alfa Romeo MiTo GTA 235 chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Alfa Romeo MiTo GTA 235.

Veilige chip tuning door

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Alfa Romeo MiTo GTA 235
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Alfa Romeo auto
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Alfa Romeo MiTo GTA 235 motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Alfa Romeo MiTo GTA 235 OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Alfa Romeo MiTo GTA 235 is een veelvoorkomende manier om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Alfa Romeo MiTo GTA 235.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Alfa Romeo MiTo GTA 235 aanpassen. Zonder de Alfa Romeo MiTo GTA 235 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Alfa Romeo MiTo GTA 235 auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Alfa Romeo MiTo GTA 235!

Chiptuning Alfa Romeo MiTo GTA 235 Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Alfa Romeo MiTo GTA 235 behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Alfa Romeo MiTo GTA 235. Je Alfa Romeo MiTo GTA 235 wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Alfa Romeo MiTo GTA 235 is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Alfa Romeo MiTo GTA 235 ECU software notie

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Alfa Romeo MiTo GTA 235 auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Alfa Romeo MiTo GTA 235 chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Alfa Romeo auto doen.