Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 155pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 155pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 155pk 175pk +12.9%
Koppel 230nm 300nm +30.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 155pk een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Alfa Romeo auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Alfa Romeo MiTo tunen. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 155pk chiptuning:​​

 • Meer koppel uit uw Alfa Romeo
 • Geluid klinkt beter
 • Meer plezier uit uw Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 155pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 155pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 155pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 155pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 155pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 155pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 155pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Goede Alfa Romeo MiTotuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 155pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Ontdek wat auto chippen voor u Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 155pk auto kan doen:

Verschillende vormen Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 155pk motor tuning:

Voor het Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 155pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 155pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 155pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 155pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 155pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 155pk

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 155pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 155pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 155pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 155pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 155pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 155pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Volkswagen motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.