Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo mito 0.9 twinair 105pk

Stage 1 Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 110pk +4.8%
Koppel 145nm 190nm +31%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Wat voor voordelen heeft chiptuning Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 105pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 105pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Alfa Romeo MiTo chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 105pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever geluid
 • Sportiever karakter
 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chippen Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 105pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 105pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 105pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 105pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 105pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 105pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 105pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 105pk.

Veilige chiptuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Goede Alfa Romeo MiTotuning files in gebruik
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 105pk motor tuning:

Voor het Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 105pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 105pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 105pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 105pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 105pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 105pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 105pk chiptuning. Hierbij pas je de Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 105pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 105pk haalt.

Stage 2 Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 105pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 105pk.

Gespecialiseerde know-how over Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 105pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 105pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 105pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Alfa Romeo auto en bent u uw Alfa Romeo dus even kwijt.