Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 135pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo mito 1.4 multiair 135pk

Stage 1 Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 135pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 135pk 150pk +11.1%
Koppel 205nm 270nm +31.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 135pk chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Alfa Romeo MiTo veel lekkerder gaat door Alfa Romeo MiTo tunen. Je Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 135pk zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 135pk
 • Meer plezier ​
 • Meer koppel
 • Beter geluid uit uw Alfa Romeo

Hoe gaat dat precies, remappen van een Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 135pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 135pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 135pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 135pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 135pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 135pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 135pk
 • Specialistische kennis
 • De beste Alfa Romeo MiTotuning bestanden in gebruik
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 135pk wordt!

Ontdek wat chip tuning voor u Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 135pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 135pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 135pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 135pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 135pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 135pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 135pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 135pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 135pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 135pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 135pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde notie over Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 135pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 135pk.

Zo doen wij naast chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 135pk ook diverse andere software modificaties voor Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair 135pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Vauxhall zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Alfa Romeo baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Alfa Romeo .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Alfa Romeo auto dus even kwijt.