Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo giulia 2.2 jtd 180pk

Stage 1 Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 220pk +22.2%
Koppel 450nm 530nm +17.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Alfa Romeo Giulia is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Alfa Romeo Giulia een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 180pk zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door tuning Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 180pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Alfa Romeo Giulia meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 180pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Harder geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 180pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 180pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 180pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 180pk
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede Alfa Romeo Giuliachiptuning software in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 180pk motor tuning:

Voor het Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 180pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 180pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 180pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 180pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 180pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 180pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 180pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 180pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 180pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 180pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 180pk chiptuning. Je Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 180pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 180pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 180pk.

Specialistische Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 180pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 180pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Alfa Romeo auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.