Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo giulia 2.2 jtd 160pk

Stage 1 Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 220pk +37.5%
Koppel 450nm 530nm +17.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 160pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Alfa Romeo Giulia zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Alfa Romeo Giulia tunen. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 160pk:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Beter geluid
 • Meer koppel uit uw Alfa Romeo
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 160pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 160pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 160pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 160pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 160pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 160pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 160pk.

Veilige chip tuning door

 • Gebruik van beste tuning software
 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Alfa Romeo auto
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 160pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 160pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 160pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 160pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 160pk met meer kracht, zonder dat je Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 160pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 160pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 160pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 160pk chiptuning. Je Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 160pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 160pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 160pk auto.

Zo doen wij buiten Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 160pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 160pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Genesis tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Alfa Romeo zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Alfa Romeo doen.