Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo mito 1.6 jtdm 120pk

Stage 1 Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 145pk +20.8%
Koppel 300nm 380nm +26.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 120pk?

De standaard software in de motor computer van uw Alfa Romeo MiTo is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 120pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Alfa Romeo MiTo gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 120pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 120pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 120pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 120pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 120pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 120pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 120pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • We back-uppen uw software eerst
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 120pk wordt!
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 120pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 120pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 120pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 120pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 120pk!

Stage 2 chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 120pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 120pk chiptuning. Je Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 120pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 120pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 120pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM 120pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Alfa Romeo chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Alfa Romeo auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Alfa Romeo zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.