Alfa Romeo Stelvio 2.9 V6 Turbo 510pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo stelvio 2.9 v6 turbo 510pk

Stage 1 Alfa Romeo Stelvio 2.9 V6 Turbo 510pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 510pk 580pk +13.7%
Koppel 600nm 700nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning Alfa Romeo Stelvio 2.9 V6 Turbo 510pk. Je Alfa Romeo Stelvio 2.9 V6 Turbo 510pk zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De voordelen Alfa Romeo Stelvio 2.9 V6 Turbo 510pk chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer performance
 • Beter geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Alfa Romeo Stelvio 2.9 V6 Turbo 510pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Alfa Romeo Stelvio 2.9 V6 Turbo 510pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Alfa Romeo Stelvio 2.9 V6 Turbo 510pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Alfa Romeo Stelvio 2.9 V6 Turbo 510pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Alfa Romeo Stelvio 2.9 V6 Turbo 510pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van beste tuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Alfa Romeo Stelvio 2.9 V6 Turbo 510pk motor tuning:

Voor het Alfa Romeo Stelvio 2.9 V6 Turbo 510pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Alfa Romeo Stelvio 2.9 V6 Turbo 510pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Alfa Romeo Stelvio 2.9 V6 Turbo 510pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Alfa Romeo Stelvio 2.9 V6 Turbo 510pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Alfa Romeo Stelvio 2.9 V6 Turbo 510pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Alfa Romeo Stelvio 2.9 V6 Turbo 510pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Alfa Romeo Stelvio 2.9 V6 Turbo 510pk!

Chiptuning Alfa Romeo Stelvio 2.9 V6 Turbo 510pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Alfa Romeo Stelvio 2.9 V6 Turbo 510pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Alfa Romeo Stelvio 2.9 V6 Turbo 510pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Alfa Romeo Stelvio 2.9 V6 Turbo 510pk. Je Alfa Romeo Stelvio 2.9 V6 Turbo 510pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Alfa Romeo Stelvio 2.9 V6 Turbo 510pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Alfa Romeo Stelvio 2.9 V6 Turbo 510pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Alfa Romeo auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.