Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo giulia 2.2 jtd 136pk

Stage 1 Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 220pk +61.8%
Koppel 380nm 530nm +39.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 136pk kan doen:

De ecu software van uw Alfa Romeo Giulia is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 136pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Alfa Romeo Giulia is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Alfa Romeo Giulia veel lekkerder rijdt door chiptuning Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 136pk. Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 136pk:​​

 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Meer vermogen uit uw Alfa Romeo

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 136pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 136pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 136pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 136pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 136pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 136pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 136pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 136pk
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Gebruik van beste chiptuning software

Ontdek wat auto laten chippen voor u Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 136pk auto kan doen:

Verschillende vormen Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 136pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 136pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 136pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 136pk. Via deze manier hoef je zelfs de Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 136pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 136pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 136pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 136pk chiptuning. Hierbij pas je de Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 136pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 136pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 136pk.

Zo doen wij buiten Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 136pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Alfa Romeo .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.