Chiptuning Volendam

Klik hier voor WhatsApp

Alle Merken welke Mijn Chiptuning kan chiptunen:

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen in Volendam?

Het motormanagementsysteem van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. De ECU (motor controller) is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk het vermogen van in de autobrochure.

Het chiptunen van je auto is de uitgelezen optie om je wagen een groter vermogen te geven.

In een paar uur is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Volendam.

Terwijl we de brandstofconsumptie tot 15 procent verminderen.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sneller en lekkerder aanvoelt door de chiptuning. Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De vries grootste voordelen auto tuning

  • Sneller optrekken​
  • Harder geluid
  • Meer rijplezier
  • Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze locatie in Volendam. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volendam specialistDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Volendam engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Volendam chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

  • Specialistische kennis
  • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
  • We back-uppen uw software eerst​
  • De beste chiptuning bestanden in gebruik

Beschikbare vormen chiptuning:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Volendam OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd! Een goed voorbeeld is Chiptuning Renault Scenic 1.2 TCE naar 130PK

Stage 2 chiptuning Volendam

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Volendam is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning Bmw 5 serie 524 td 115pk
Chiptuning van de BMW 5 serie 524 TD (115pk). Geniet van een vermogenswinst van 140PK en 262NM Extra koppel!

Specialistische ECU software inzicht​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU (de computer van je auto) software zijn onze diensten een garantie op de beste chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Chevrolet motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank