Chiptuning Purmerend: Bij u in de buurt

Alle auto merken waarvoor wij chiptuning bieden:

No products found

Wat zijn de voordelen van chiptuning voor mijn auto?

De ecu van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Dit is gedaan omdat deze software precies het vermogen moet halen dat in de brochure van de auto staat aangegeven.

Je kunt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tuning.

Chiptuning Purmerend kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel fijner en sportiever rijdt door chiptuning Purmerend. Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De vries grootste voordelen Mijn Chiptuning

Sportiever karakter​

Geluid klinkt mooier

Meer rijplezier

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappen?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Purmerend. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Purmerend engineerDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Purmerend. Een gepersonaliseerde maatwerk tuning dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Een kopie van de oude staat ​

Gebruik van goede chiptuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:​

Verschillende vormen auto chippen:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Purmerend OBD chiptuning

OBD chiptuning Purmerend is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Purmerend chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het auto laten chippen Purmerend krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Een relevant voorbeeld is porsche boxster tuning

Stage 2 chiptuning Purmerend

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Purmerend chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU's​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU (motor computer) software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Purmerend ook diverse andere software modificaties voor Purmerend als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Vragen:

Mijn Chiptuning heeft meerdere locaties gevestigd door heel Nederland. Onze chiptuning vestigingen kun jij hier beneden vinden:

We zitten ook in de buurt van:

Als u dus op zoek bent naar remapping in Noord Holland zijn we je graag van dienst.

Auto fabrikanten remappen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt: Auto producenten leveren auto’s in meerdere modellen. De modellen verschillen in zowel vermogen als kosten. Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten. Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder producent je auto kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen chippen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.

Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.
Ook hebben we een speciale manier van chippen genaamd eco tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op chip tuning met het doel brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij fysieke veranderingen worden gemaakt.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.

Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.