Chiptuning in Purmerend

Klik hier voor WhatsApp

Auto merken welke wij kunnen tunen:

Ontdek wat chiptuning in Purmerend voor uw auto kan doen:

De standaard motormanagement software van uw auto is gelimmiteerd. De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet hebben dat in de brochure van de auto staat gepresenteerd.

Het chippen van je auto is de uitgelezen optie om je wagen een meer vermogen te geven.

Chiptuning Purmerend kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verbruiken.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt weer leuk! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto laten chippen

  • Sneller optrekken​
  • Geluid klinkt mooier
  • Comfortabeler rijden​
  • Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt obd tuning?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Purmerend. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Purmerend chiptuning engineer onderworpen. Deze Purmerend ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Purmerend bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Purmerend chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze tuning is veilig:​

  • Specialistische kennis
  • Speciale accu voeding tijdens het chippen
  • Een back-up van de oude staat​
  • De beste chiptuning bestanden in gebruik

Beschikbare soorten motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, alle methodes voor motor tuning leggen we onderaan uit:

Methode 1: Purmerend OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Purmerend is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Met deze methode hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan! Een recent voorbeeld is Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI TCR 290pk Chiptuning?

Stage 2 chiptuning Purmerend

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Purmerend is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning Volvo v50 2.4 d5 180pk
Volvo V50 2.4 D5 (180pk) tuning? Vermogenswinst van 25.0% en 20.0% extra koppel bij Mijn Chiptuning.

Specialistische ECU software kennis​

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Purmerend kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Purmerend.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank