Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI TCR 290pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 2.0 tsi gti tcr 290pk

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI TCR 290pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 290pk 350pk +20.7%
Koppel 380nm 460nm +21.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI TCR 290pk chiptunen?

De ecu van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI TCR 290pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Door het tunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Volkswagen Golf tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Volkswagen Golf meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw Volkswagen
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tuning Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI TCR 290pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI TCR 290pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI TCR 290pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI TCR 290pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI TCR 290pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI TCR 290pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Specialistische kennis
 • De beste Volkswagen Golfchiptuning bestanden in gebruik
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI TCR 290pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI TCR 290pk OBD chiptuning

OBD tuning Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI TCR 290pk is een veelvoorkomende methode om je Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI TCR 290pk te chiptunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI TCR 290pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI TCR 290pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI TCR 290pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI TCR 290pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI TCR 290pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI TCR 290pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI TCR 290pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI TCR 290pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI TCR 290pk chiptuning.

Zo doen wij naast Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI TCR 290pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI TCR 290pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Jaguar motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.