Chiptuning Hoorn

Klik hier voor WhatsApp

Merken welke wij kunnen chippen:

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan chiptuning Hoorn?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal. Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen welke in de brochure staat aangegeven.

Het chiptunen van je auto is de uitgelezen optie om je wagen een groter vermogen te geven.

Chiptuning Hoorn kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Terwijl we brandstofverbruik tot 15% verlagen.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sneller en soepelder aanvoelt door de chiptuning. Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

De voordelen

  • Sneller optrekken​
  • Geluid klinkt sportiever
  • Comfortabeler rijden​
  • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Hoorn. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Hoorn chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning Hoorn engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Hoorn chiptunen

Onze chip tuning is veilig:​

  • Diepgaande kennis van de motor computer in uw auto
  • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
  • Eerst een goede back-up​
  • Exclusief gebruik van goede chiptuning software

Beschikbare vormen motor tuning:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Hoorn OBD chiptuning

OBD chiptuning Hoorn is een geliefde manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Hoorn chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven! Bekijk dit relevante voorbeeld: BMW X3 xDrive18d 150pk Chiptuning

Stage 2 chiptuning Hoorn

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Hoorn is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning Bentley continental gtc 6.0 w12 bi-turbo 610pk
Tuning voor Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo met 610pk. Mijn Chiptuning leidt tot 11.0% extra vermogen en 20.0% extra koppel (stage 1)

Specialistische ECU software inzicht​

Wij garanderen u de meest kwalitatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten Hoorn chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Hoorn auto’s als roetfilterverwijderen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank