Chiptuning Schoonhoven

Klik hier voor WhatsApp

Auto merken welke wij kunnen tunen:

Lees hier wat chiptuning in Schoonhoven voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. De reden hiervoor is dat deze software precies het aantal PK moet halen dat in de brochure van de auto staat aangegeven.

Je kunt meer vermogen halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning Schoonhoven kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof verbruikt.

De dagen na het tunen zal je direct met dat het autorijden veel sneller en fijner aanvoelt door de chiptuning. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De vries grootste voordelen

  • Sneller optrekken​
  • Geluid klinkt mooier
  • Meer rijplezier
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Schoonhoven. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineerDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Schoonhoven ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Schoonhoven engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Schoonhoven verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig:​

  • Specialistische kennis
  • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
  • Een back-up van de oude staat​
  • Gebruik van beste chiptuning software

Verschillende vormen chiptuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, alle methodes voor motor tuning leggen we hieronder uit:

Methode 1: Schoonhoven OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd! Een recent voorbeeld is Chiptuning Jaguar XF 2.2 D 200pk

Chiptuning Schoonhoven Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

chiptuning Volkswagen touran 2.0 tdi 136pk
Laat je Volkswagen Touran 2.0 TDI van 136 naar 175PK door Mijn Chiptuning. Meer rijplezier, efficiënt brandstofgebruik en méér.

Gespecialiseerde kennis over ECU’s​

Omdat we gespecialiseerd zijn in Motormanagement computer software zijn onze diensten een garantie op de beste chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Schoonhovensoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning Fiat
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank