Chiptuning Schoonhoven: Bij u in de buurt

Alle merken waarvoor wij chiptuning bieden:

No products found

Wat zijn de pluspunten van chiptuning voor mijn auto?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Dits komt doordat deze is ontwikkeld om de performance te halen welke in de brochure staat vermeld.

Het tunen van je auto is de uitgelezen keuze om je wagen een meer vermogen te geven.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Schoonhoven.

Terwijl we het brandstofverbruik tot 15% terug dringen.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen tunen van je auto

Meer performance​

Geluid klinkt harder

Plezieriger rijden​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Schoonhoven. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Schoonhoven chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Schoonhoven engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde maatwerk auto chippen dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning:​

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Een kopie van de oude staat ​

Goede chiptuning files in gebruik

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!​

Verschillende soorten motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, alle auto chipping methodes leggen we onderaan uit:

Stage 1 Schoonhoven OBD chiptuning

OBD chiptuning Schoonhoven is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning Schoonhoven maak je gebruik van de obd connector in je auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Met deze manier hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Zie dit recente voorbeeld: ford focus chiptuning

Chiptuning Schoonhoven Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Schoonhoven is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

BMW laten chippen
Voorbeeld verbeteringen van performance door ecu chiptuning in Schoonhoven.

Gespecialiseerde know-how over ECU's​

Omdat we gespecialiseerd zijn in Motormanagement computer software zijn onze diensten een garantie op de beste chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Schoonhovensoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

FAQ:

Wij hebben verschillende locaties gevestigd door heel Nederland. Hier beneden ziet u een kaart van de tuning locaties

Andere steden waar we in de buurt zitten zijn:

Als u dus zoekend bent naar chiptuning in Zuid Holland helpen we je graag verder.

Chippen doen de auto fabrikanten ook. Dit zit namelijk zo: Fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als prijs. Auto makers maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze typen. Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de producent kan veranderen en je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je auto halen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van chippen, anders kun je hieronder een samenvatting lezen.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.

Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Gemaakt door ervaren chiptuners op een dyno.

Ja, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.
Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op chip tuning voor benzineverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Bij onze stage 1 chiptuning Schoonhoven zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.

U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.