Chiptuning Liesveld: Bij u in de buurt

Klik hier voor WhatsApp

Alle Merken waarvoor wij chiptuning bieden:

Lees hier wat chiptuning in Liesveld voor uw auto kan doen:

De standaard motormanagement software van uw auto is gelimmiteerd. De reden hiervoor is dat deze software exact het aantal vermogen moet halen dat in de brochure van de auto staat aangegeven.

Het chippen van je auto is de beste keuze om je wagen een meer vermogen te geven.

In enkele uren is er tot wel 35% meer PK uit uw auto te halen door middel van chiptuning Liesveld.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

Pluspunten auto tuning

  • Sneller optrekken​
  • Geluid klinkt beter
  • Meer rijplezier
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Liesveld. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Liesveld chiptuning engineer onderworpen. Deze Liesveld ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Liesveld bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Liesveld chiptunen

Veilige chiptuning:​

  • Specialistische kennis
  • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
  • We back-uppen uw software eerst​
  • Gebruik van goede chiptuning files

Verschillende soorten chiptuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, alle ecu tuning methodes leggen we onderaan uit:

Methode 1: Liesveld OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Door het auto laten chippen Liesveld krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto! Een relevant voorbeeld is Chiptuning Peugeot 5008 1.5 BlueHDI 130pk

Chiptuning Liesveld Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Liesveld chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning Fiat 500 / 595 / 695 abarth 595 turismo 1.4 t-jet 165pk
Laat je Fiat 500 / 595 / 695 Abarth 595 Turismo 1.4 T-Jet van 165 naar 200PK door Mijn Chiptuning. Meer rijplezier, efficiënt brandstofgebruik en méér.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s​

Wij beloven u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Liesveld autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank