Chiptuning in Liesveld

Alle auto merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

No products found

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto laten chippen in Liesveld?

De standaard software in de ECU (motor controller) van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software precies het vermogen moet hebben dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tuning.

Door het chiptunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Terwijl we brandstofverbruik tot 15 procent verlagen.

De dagen na het chippen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sportiever en fijner aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De vries grootste voordelen Mijn Chiptuning

Meer vermogen​

Geluid klinkt harder

Meer rijplezier

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuning?​

We starten het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Liesveld. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Liesveld ingenieurDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Liesveld verstrekken. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Liesveld chiptunen

Veilige tuning:​

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Een back-up van de oude staat ​

Exclusief gebruik van de beste chiptuning files

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!​

Beschikbare soorten chiptuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Liesveld OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Liesveld is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Liesveld chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het auto laten chippen Liesveld krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Lees dit relevante voorbeeld: smart roadster tuning

Chiptuning Liesveld Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde know-how over ECU's​

Omdat we gespecialiseerd zijn in Motormanagement computer software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Liesveld autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Vragen:

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning tuning vestigingen. De Mijn Chiptuning vestigingen kun je hieronder bekijken:

Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn:

Dus als u op één van deze steden in Zuid Holland woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chiptunen doen auto makers wel, maar anders. Het zit namelijk zo: Een auto fabrikant levert hun auto’s in meerdere modellen. Deze types hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard duurder. Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten. Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je auto kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de fabrikant het maximale uit je auto halen.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen auto chippen, anders kun je hieronder een samenvatting lezen.

Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een dyno.

Zeker, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl gelijk houd uiteraard.
Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op chip tuning om brandstofverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke manier van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.

Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.