Chiptuning Gouda | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Gouda

Lees hier wat chiptuning in Gouda voor uw auto kan doen:

De standaard ecu software in uw auto is gelimmiteerd.De reden hiervoor is dat deze software precies het aantal PK moet hebben dat in de autobrochure staat gepresenteerd.

Je kunt meer performance halen uit je auto dan dit gestandandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto tuning.

Door het chiptunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verbruiken.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:

Meer koppel​

Harder geluid ​

Meer rijplezier

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze locatie in Gouda. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Gouda specialistDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning Gouda engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Gouda chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig:​

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Een kopie van de oude staat ​

Gebruik van goede tuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!​

Verschillende vormen auto chippen:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Gouda OBD chiptuning

OBD chiptuning Gouda is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Gouda chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Zie dit relevante project: mazda mx 5 tuning

Stage 2 chiptuning Gouda

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

chiptuning
Één van onze eerder behaalde resultaten na het chiptunen van een Audi

Gespecialiseerde know-how over ECU's​

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Gouda kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Gouda chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Goudasoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Door heel het land hebben we tuning locaties. Hier beneden ziet u een kaart van onze tuning locaties

We zitten ook in de buurt van: Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Zoetermeer, Rotterdam, Leiden, Barendrecht, Delft, Schiedam, Kudelstaart, Dordrecht. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze locaties helpen we je graag verder.

Remappen doen auto fabrikanten wel, maar anders. Dit zit namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in een aantal types. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze één motor voor alle auto types.

Ze remappen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je auto.

Lees hier alle risico’s van remappen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.

Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Gemaakt door ervaren chiptuners op een dyno.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op chiptuning met het doel brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke vorm van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg lastig. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij