Chiptuning Amstelveen zorgt voor:

Ontdek wat chiptuning in Amstelveen voor uw auto kan doen:

De standaard motormanagement software van uw auto is gelimmiteerd.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen welke in de brochure staat aangegeven.

Je kunt meer vermogen halen uit je auto dan dit gestandandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in je auto laten chippen.

Door het chiptunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel verbruikt.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt weer leuk! Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen

Sneller optrekken​

Geluid klinkt harder ​

Meer rijplezier

Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning komen wij bij u thuis langs. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialistDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Amstelveen engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Amstelveen verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Amstelveen chiptunen

Onze chiptuning is veilig:​

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende het chippen

Eerst een goede kopie van de oude staat ​

Exclusief gebruik van de beste tuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!​

Beschikbare vormen auto chippen:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Amstelveen OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Met stage 1 obd tuning Amstelveen maak je gebruik van de obd connector in je auto.

Hierdoor is dit een voordelige Amstelveen chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Amstelveen

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Amstelveen is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

chiptuning
Voorbeeld: Resultaat chiptuning Audi in Amstelveen

Gespecialiseerde know-how over ECU's​

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Amstelveen kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Amstelveen.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Amstelveen autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Ja, Mijn Chiptuning zit namelijk in zwaag. Dit is in de buurt van Amstelveen . Bekijk Mijn Chiptuning op hieronder:

We zitten ook vlakbij: Ouderkerk aan de Amstel, Duivendrecht, Amsterdam, Diemen, Uithoorn, Aalsmeer, Driemond, De Kwakel, Rozenburg, Weesp. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chiptunen doen fabrikanten wel, maar op een andere manier. Dit is hoe het zit:

Een producent levert hun auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan maken maken ze één motor voor alle modellen.

Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder producent je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de producent het maximale uit je auto halen.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen auto chippen, of lees verder voor een samenvatting.

Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Zeker, het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.
Ook doen we een speciale methode van chiptuning genaamd ecu tuning. Hierbij focussen we ons volledig op branstofvebruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. De APK is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Amstelveenbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.
WhatsApp WhatsApp met mij