Porsche Cayenne 3.6 V6 290pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Porsche Cayenne 3.6 V6 290pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 290pk 310pk +6.9%
Koppel 385nm 410nm +6.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Porsche Cayenne 3.6 V6 290pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Porsche Cayenne 3.6 V6 290pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Door het chippen van uw Porsche auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

tuning Porsche Cayenne 3.6 V6 290pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Porsche Cayenne 3.6 V6 290pk zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Mooier geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Porsche Cayenne 3.6 V6 290pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Porsche Cayenne 3.6 V6 290pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Porsche Cayenne 3.6 V6 290pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Porsche Cayenne 3.6 V6 290pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Porsche Cayenne 3.6 V6 290pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Porsche Cayenne 3.6 V6 290pk is uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Porsche Cayenne 3.6 V6 290pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Porsche Cayenne 3.6 V6 290pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Porsche Cayenne 3.6 V6 290pk
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Porsche Cayenne 3.6 V6 290pk motor tuning:

Voor het Porsche Cayenne 3.6 V6 290pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Porsche Cayenne 3.6 V6 290pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Cayenne 3.6 V6 290pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode hoef je zelfs de Porsche Cayenne 3.6 V6 290pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Porsche Cayenne 3.6 V6 290pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Porsche Cayenne 3.6 V6 290pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Porsche Cayenne 3.6 V6 290pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Porsche Cayenne 3.6 V6 290pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Porsche Cayenne 3.6 V6 290pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Dodge ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Porsche , zonder dat hierbij veranderingen Porsche baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.