Pontiac Sunfire 2.4i 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Pontiac sunfire 2.4i 150pk

Stage 1 Pontiac Sunfire 2.4i 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 170pk +13.3%
Koppel 210nm 230nm +9.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Pontiac Sunfire 2.4i 150pk auto kan doen:

De ecu software van uw Pontiac Sunfire 2.4i 150pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Pontiac Sunfire een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning Pontiac Sunfire 2.4i 150pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Pontiac Sunfire 2.4i 150pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever geluid uit uw Pontiac
 • Sneller optrekken uit uw Pontiac
 • Meer rijplezier uit uw Pontiac Sunfire 2.4i 150pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Pontiac Sunfire 2.4i 150pk

Hoe gaat dat precies, chippenPontiac Sunfire 2.4i 150pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Pontiac Sunfire 2.4i 150pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Pontiac Sunfire 2.4i 150pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Pontiac Sunfire 2.4i 150pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Pontiac Sunfire 2.4i 150pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Pontiac Sunfire 2.4i 150pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Pontiac Sunfire 2.4i 150pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Pontiac Sunfire 2.4i 150pk.

Veilige chip tuning door

 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Pontiac Sunfire 2.4i 150pk kan doen:
 • Gebruik van goede chiptuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Pontiac Sunfire 2.4i 150pk motor tuning:

Voor het Pontiac Sunfire 2.4i 150pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Pontiac Sunfire 2.4i 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Pontiac Sunfire 2.4i 150pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Pontiac Sunfire 2.4i 150pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Pontiac Sunfire 2.4i 150pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Pontiac Sunfire 2.4i 150pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Pontiac Sunfire 2.4i 150pk met meer performance, zonder dat je Pontiac Sunfire 2.4i 150pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Pontiac Sunfire 2.4i 150pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Pontiac Sunfire 2.4i 150pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Pontiac Sunfire 2.4i 150pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Pontiac Sunfire 2.4i 150pk genoemd. Je Pontiac Sunfire 2.4i 150pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Pontiac Sunfire 2.4i 150pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Smart tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Pontiac baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.