Pontiac Solstice 2.4i 173pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Pontiac Solstice 2.4i 173pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 173pk 195pk +12.7%
Koppel 222nm 245nm +10.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Pontiac Solstice 2.4i 173pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Pontiac Solstice 2.4i 173pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Pontiac Solstice 2.4i 173pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Pontiac Solstice zult u merken dat uw Pontiac Solstice veel lekkerder rijdt door chiptuning Pontiac Solstice 2.4i 173pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Pontiac Solstice 2.4i 173pk chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Meer koppel
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt harder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Pontiac Solstice 2.4i 173pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Pontiac Solstice 2.4i 173pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Pontiac Solstice 2.4i 173pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Pontiac Solstice 2.4i 173pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Pontiac Solstice 2.4i 173pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Pontiac Solstice 2.4i 173pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Pontiac Solstice 2.4i 173pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • De beste Pontiac Solsticetuning files in gebruik
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Pontiac Solstice 2.4i 173pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Pontiac Solstice 2.4i 173pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Pontiac Solstice 2.4i 173pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Pontiac Solstice 2.4i 173pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Pontiac Solstice 2.4i 173pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Pontiac Solstice 2.4i 173pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Pontiac Solstice 2.4i 173pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Pontiac Solstice 2.4i 173pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Pontiac Solstice 2.4i 173pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Pontiac Solstice 2.4i 173pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over Pontiac Solstice 2.4i 173pk ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten Pontiac Solstice 2.4i 173pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Pontiac Solstice 2.4i 173pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Pontiac auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Pontiac zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Pontiac auto doen.