Pontiac Grand Prix 3.1 V6 175pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Pontiac grand prix 3.1 v6 175pk

Stage 1 Pontiac Grand Prix 3.1 V6 175pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 175pk 195pk +11.4%
Koppel 264nm 285nm +8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Pontiac Grand Prix 3.1 V6 175pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Pontiac Grand Prix is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

In een paar uur kan je Pontiac Grand Prix door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Pontiac Grand Prix chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Pontiac Grand Prix 3.1 V6 175pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Pontiac Grand Prix 3.1 V6 175pk
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Sportiever geluid uit uw Pontiac

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Pontiac Grand Prix 3.1 V6 175pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Pontiac Grand Prix 3.1 V6 175pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Pontiac Grand Prix 3.1 V6 175pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Pontiac Grand Prix 3.1 V6 175pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Pontiac Grand Prix 3.1 V6 175pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Pontiac Grand Prix 3.1 V6 175pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Pontiac Grand Prix 3.1 V6 175pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Pontiac Grand Prix 3.1 V6 175pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Gebruik van goede tuning bestanden

Ontdek wat auto chip tuning voor u Pontiac Grand Prix 3.1 V6 175pk kan doen:

Verschillende vormen Pontiac Grand Prix 3.1 V6 175pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Pontiac Grand Prix 3.1 V6 175pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Pontiac Grand Prix 3.1 V6 175pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Pontiac Grand Prix 3.1 V6 175pk.

Daardoor is dit een goedkope Pontiac Grand Prix 3.1 V6 175pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Pontiac Grand Prix 3.1 V6 175pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Pontiac Grand Prix 3.1 V6 175pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Pontiac Grand Prix 3.1 V6 175pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Pontiac Grand Prix 3.1 V6 175pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Pontiac Grand Prix 3.1 V6 175pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Pontiac Grand Prix 3.1 V6 175pk haalt.

Stage 2 Pontiac Grand Prix 3.1 V6 175pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Pontiac Grand Prix 3.1 V6 175pk ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Pontiac auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Pontiac zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.