Pontiac Grand Am 3.1 V6 155pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Pontiac grand am 3.1 v6 155pk

Stage 1 Pontiac Grand Am 3.1 V6 155pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 155pk 175pk +12.9%
Koppel 251nm 270nm +7.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Pontiac Grand Am is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Pontiac Grand Am 3.1 V6 155pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Pontiac auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning Pontiac Grand Am 3.1 V6 155pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Pontiac Grand Am 3.1 V6 155pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel
 • Geluid klinkt mooier
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tuning Pontiac Grand Am 3.1 V6 155pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Pontiac Grand Am 3.1 V6 155pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Pontiac Grand Am 3.1 V6 155pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Pontiac Grand Am 3.1 V6 155pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Pontiac Grand Am 3.1 V6 155pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Pontiac Grand Am 3.1 V6 155pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Pontiac Grand Am 3.1 V6 155pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Goede Pontiac Grand Amchiptuning files in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Pontiac Grand Am 3.1 V6 155pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Pontiac Grand Am 3.1 V6 155pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Pontiac Grand Am 3.1 V6 155pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Pontiac Grand Am 3.1 V6 155pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Pontiac Grand Am 3.1 V6 155pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Pontiac Grand Am 3.1 V6 155pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze vorm van Pontiac Grand Am 3.1 V6 155pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Pontiac Grand Am 3.1 V6 155pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Pontiac Grand Am 3.1 V6 155pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Pontiac Grand Am 3.1 V6 155pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Pontiac Grand Am 3.1 V6 155pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Pontiac Grand Am 3.1 V6 155pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Pontiac Grand Am 3.1 V6 155pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Pontiac Grand Am 3.1 V6 155pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Pontiac Grand Am 3.1 V6 155pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Pontiac Grand Am 3.1 V6 155pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Pontiac baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Pontiac auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Pontiac zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Pontiac auto doen.