Pontiac G5 2.2i 148pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Pontiac G5 2.2i 148pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 148pk 165pk +11.5%
Koppel 206nm 230nm +11.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Pontiac G5 2.2i 148pk kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Pontiac G5 2.2i 148pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

tuning Pontiac G5 2.2i 148pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Pontiac G5 2.2i 148pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Pontiac G5 2.2i 148pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Geluid klinkt harder
 • Sportiever karakter uit uw Pontiac
 • Comfortabeler rijden​ met uw Pontiac G5 2.2i 148pk​

Hoe gaat dat precies, remappenPontiac G5 2.2i 148pk?​

Bij stage één tunen Pontiac G5 2.2i 148pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Pontiac G5 2.2i 148pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Pontiac G5 2.2i 148pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Pontiac G5 2.2i 148pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Pontiac G5 2.2i 148pk kan worden!
 • De beste Pontiac G5chiptuning files in gebruik
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Ontdek wat auto chippen voor u Pontiac G5 2.2i 148pk kan doen:

Verschillende vormen Pontiac G5 2.2i 148pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Pontiac G5 2.2i 148pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Pontiac G5 2.2i 148pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Pontiac G5 2.2i 148pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Pontiac G5 2.2i 148pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Pontiac G5 2.2i 148pk

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Pontiac G5 2.2i 148pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Pontiac G5 2.2i 148pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Pontiac G5 2.2i 148pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Pontiac G5 2.2i 148pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Specialistische Pontiac G5 2.2i 148pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Pontiac G5 2.2i 148pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Pontiac G5 2.2i 148pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning Jaguar
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Pontiac al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.