Pontiac Firebird 3.8 V6 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Pontiac firebird 3.8 v6 200pk

Stage 1 Pontiac Firebird 3.8 V6 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 220pk +10%
Koppel 305nm 325nm +6.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Pontiac Firebird 3.8 V6 200pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning Pontiac Firebird 3.8 V6 200pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance uit uw Pontiac
 • Meer plezier uit uw Pontiac Firebird 3.8 V6 200pk​
 • Beter geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Pontiac Firebird 3.8 V6 200pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Pontiac Firebird 3.8 V6 200pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Pontiac Firebird 3.8 V6 200pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Pontiac Firebird 3.8 V6 200pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Pontiac Firebird 3.8 V6 200pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Pontiac Firebird 3.8 V6 200pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Pontiac Firebird 3.8 V6 200pk wordt!
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Pontiac Firebird 3.8 V6 200pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Pontiac Firebird 3.8 V6 200pk OBD chiptuning

OBD tuning Pontiac Firebird 3.8 V6 200pk is een populaire manier om je Pontiac Firebird 3.8 V6 200pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Pontiac Firebird 3.8 V6 200pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier hoef je zelfs de Pontiac Firebird 3.8 V6 200pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Pontiac Firebird 3.8 V6 200pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Pontiac Firebird 3.8 V6 200pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Pontiac Firebird 3.8 V6 200pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Pontiac Firebird 3.8 V6 200pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Pontiac Firebird 3.8 V6 200pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Pontiac Firebird 3.8 V6 200pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Pontiac Firebird 3.8 V6 200pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Specialistische Pontiac Firebird 3.8 V6 200pk ECU software inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Pontiac Firebird 3.8 V6 200pk.

Zo doen wij buiten Pontiac Firebird 3.8 V6 200pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Pontiac Firebird 3.8 V6 200pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Lincoln ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Pontiac chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Pontiac auto.

Daarom is je Pontiac auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Pontiac doen.