Mini Cooper S D 2.0D 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini cooper s d 2.0d 136pk

Stage 1 Mini Cooper S D 2.0D 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 180pk +32.4%
Koppel 305nm 400nm +31.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mini Cooper S D 2.0D 136pk?

Het motormanagementsysteem van uw Mini Cooper S D is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Mini Cooper S D een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Mini Cooper S D 2.0D 136pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mini Cooper S D veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Mini Cooper S D zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Mini Cooper S D 2.0D 136pk:​​

 • Meer koppel
 • Harder geluid
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Mini Cooper S D 2.0D 136pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mini Cooper S D 2.0D 136pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Mini Cooper S D 2.0D 136pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mini Cooper S D 2.0D 136pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Mini Cooper S D 2.0D 136pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Mini Cooper S D 2.0D 136pk
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mini auto
 • Gebruik van goede chiptuning software

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Mini Cooper S D 2.0D 136pk wordt!

Verschillende vormen Mini Cooper S D 2.0D 136pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mini Cooper S D 2.0D 136pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mini Cooper S D 2.0D 136pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Mini Cooper S D 2.0D 136pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mini Cooper S D 2.0D 136pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Mini Cooper S D 2.0D 136pk!

Stage 2 Mini Cooper S D 2.0D 136pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Mini Cooper S D 2.0D 136pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mini Cooper S D 2.0D 136pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mini Cooper S D 2.0D 136pk chiptuning. Je Mini Cooper S D 2.0D 136pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Mini Cooper S D 2.0D 136pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Mini Cooper S D 2.0D 136pk ECU programmatuur inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mini Cooper S D 2.0D 136pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Mini al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.