Mercedes-Benz GLC 350e Hybrid 327pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz GLC 350e Hybrid 327pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 327pk 366pk +11.9%
Koppel 560nm 650nm +16.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz GLC 350e Hybrid 327pk?

De ecu van uw Mercedes-Benz GLC 350e Hybrid 327pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Mercedes-Benz GLC 350e Hybrid 327pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz GLC kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Mercedes-Benz GLC veel lekkerder rijdt door tuning Mercedes-Benz GLC 350e Hybrid 327pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mercedes-Benz GLC 350e Hybrid 327pk
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Mercedes-Benz
 • Sportiever karakter

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz GLC 350e Hybrid 327pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz GLC 350e Hybrid 327pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz GLC 350e Hybrid 327pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz GLC 350e Hybrid 327pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Mercedes-Benz GLC 350e Hybrid 327pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • De beste Mercedes-Benz GLCchiptuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Mercedes-Benz auto
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz GLC 350e Hybrid 327pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Mercedes-Benz GLC 350e Hybrid 327pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz GLC 350e Hybrid 327pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz GLC 350e Hybrid 327pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz GLC 350e Hybrid 327pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Mercedes-Benz GLC 350e Hybrid 327pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Mercedes-Benz GLC 350e Hybrid 327pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mercedes-Benz GLC 350e Hybrid 327pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Mercedes-Benz GLC 350e Hybrid 327pk!

Mercedes-Benz GLC 350e Hybrid 327pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Mercedes-Benz GLC 350e Hybrid 327pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Mercedes-Benz GLC 350e Hybrid 327pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz GLC 350e Hybrid 327pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Mercedes-Benz GLC 350e Hybrid 327pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Mercedes-Benz GLC 350e Hybrid 327pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto en bent u uw Mercedes-Benz dus even kwijt.