Mercedes-Benz CLS 63 AMG Bi-Turbo 525pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz CLS 63 AMG Bi-Turbo 525pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 525pk 620pk +18.1%
Koppel 700nm 900nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG Bi-Turbo 525pk auto kan doen:

De ecu van uw Mercedes-Benz CLS is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto chiptuning.

In een paar uur kan je Mercedes-Benz CLS 63 AMG Bi-Turbo 525pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Mercedes-Benz CLS 63 AMG Bi-Turbo 525pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz CLS 63 AMG Bi-Turbo 525pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG Bi-Turbo 525pk:​​

 • Beter geluid uit uw Mercedes-Benz
 • Sportiever karakter
 • Aangenaam rijden​ met uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG Bi-Turbo 525pk​
 • Minder brandstof gebruik van uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG Bi-Turbo 525pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG Bi-Turbo 525pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG Bi-Turbo 525pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG Bi-Turbo 525pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Mercedes-Benz CLS 63 AMG Bi-Turbo 525pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG Bi-Turbo 525pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mercedes-Benz CLS 63 AMG Bi-Turbo 525pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Mercedes-Benz CLS 63 AMG Bi-Turbo 525pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Exclusief gebruik van de beste Mercedes-Benz CLS 63 AMG Bi-Turbo 525pk chiptuning software
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz CLS 63 AMG Bi-Turbo 525pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mercedes-Benz CLS 63 AMG Bi-Turbo 525pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz CLS 63 AMG Bi-Turbo 525pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG Bi-Turbo 525pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Mercedes-Benz CLS 63 AMG Bi-Turbo 525pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Via deze methode moet je zelfs de Mercedes-Benz CLS 63 AMG Bi-Turbo 525pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLS 63 AMG Bi-Turbo 525pk

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz CLS 63 AMG Bi-Turbo 525pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz CLS 63 AMG Bi-Turbo 525pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz CLS 63 AMG Bi-Turbo 525pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG Bi-Turbo 525pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz CLS 63 AMG Bi-Turbo 525pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Mercedes-Benz CLS 63 AMG Bi-Turbo 525pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.